Известие

Collapse
No announcement yet.

166 3.0

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 166 3.0

http://www.cars.bg/u290368

Колеги вижте на какво се натъкнах случайно като си разглеждах обяви. Не че си търся кола, но ми се струва доста добра оферта, а изглежда запазена така от снимките. Има ли някой преки наблюдения от 166-цата.
    А да се надяваме да стане форумна тази хубавица ако е читава разбира се. Поздрави
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Не е лоша, но цената ми се струва доста ниска!
    Alfa 166jtd,1999

Comment

Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
      Не е лоша, но цената ми се струва доста ниска!
      Разхода ще компенсира
      безплатни обяви
      Моята 166

Comment

Мислех, че от тази година са само 3,2 , но явно съм в грешка. Наистина по снимките изглежда страхотно и ако сега търсех кола - щеше да е моя... Както и навремето спазарих моята - без да я видя наживо....
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Автоматиците са 3.0, че 3.2-то туко виж счупило кутията
          '05 166 V6
          '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Ами тя и без това ще е счупенаМн хубава кола е това ама трябва да си я купиш нова или да му държиш края яко....

5 Ланчии зад гърба си!
            И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
              http://www.cars.bg/u290368

Колеги вижте на какво се натъкнах случайно като си разглеждах обяви. Не че си търся кола, но ми се струва доста добра оферта, а изглежда запазена така от снимките. Има ли някой преки наблюдения от 166-цата.
              А да се надяваме да стане форумна тази хубавица ако е читава разбира се. Поздрави
              Миналата година декември в същата автокъща имаше кола със същите джанти , същия цвят, мотор и т.н.
              Щях да ходя да я гледам но след 2 дни изчезна.
              Ако се окаже същата значи е влизала в бокса за доста време, транзитния номер че е от 2011 нищо не значи.
              Иначе за автокъщата : известно време гледах какво внасят - много често се появяваше комбинация v6 мотор в комплект с автоматик и това от Швейцария / не само Алфи /
              ...

Comment

..

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
                Разхода ще компенсира
                Това ми хареса Колегата много правилно констатира самата истина !
                Бивша:156 2.4 JTD-140 Distinctive
                Настояща: Opel Vectra Caravan 1.9 CDTI- 150 h.p.живички мъркат.

Comment

Тая цена е нереална отвори мобиле.де или някои друг сайт в Европа и виш как вървят...има причина да е на тая цена!
                  Last edited by BIzZkIt4o; d.m.y г., 11:54.
                  Alfa romeo 166 3.2 V6 241hp 2004г.
                  Lancia Thesis 2.4 JTD 150hp 2003г.

Comment

Знам как вървят, прилична 166 на тези години под 4000 евро трудно се намира затова е много вероятно да има сериозен пролем с колата

Comment

Първоначално публикувано от to_lose_HEART Покажи съобщение
                      Преди време колега от форума беше писал , че негов приятел е закупил въпросният автомобил . Каква е врътката в момента не е известно . Добро предложение изглежда , но дали е реално ...
                      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                      Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                      Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

...тази кола беше на обява преди няколко месеца ,същата е запомнил съм по колите които са отстрани до нея точно е едно БМВ 528 което впоследствие се оказа с интервенция по номера на двигателя за малко да се наиграе с него един мой приятел,впоследствие някой тук във форума се похвали че е купил алфата (умрях от завист) и сега пак се появи същата обява а онзи ден като ходих на горубляне никъде не я видях според мен от автокъщата погрешно са публикували пак обявата

Comment

Грешна е!
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD 2003 г.
                          Alfa Romeo 164 2.0 T.S.

Comment

Може темата да се изтрие тогава щом се изясниха нещата

Comment

Е неее,честно 166-раздела ви признавам за най-големите детективи

няма такова и толкова бързо разучаване,за която и да била обява ...
                              146 Turbo

Comment

Working...
                              X